top of page

ÖGONBRYNSTATUERING 3D

PowderBrows är den senaste skuggningstekniken. Den är 100% anpassningsbar och är perfekt för alla som vill ha ett mjukt och naturligt utseende. Den här metoden skapar pixlade punkter för att efterlikna pulverfyllda ögonbryn utan hård front eller kontur. Denna skuggteknik är minimalt invasiv, håller längre och kan byggas från ljus till mörkt.


Microblading skapar 3D-hår som slag med mikrofina nålar. Den här metoden är lämplig för kandidater som har massor av befintligt hår att smälta in i de skapade stråna. Perfekt för dem som har mörkare hår och vill ha mer volym. För dem som har lätt och fint hår rekommenderas det inte eftersom stroke kommer att läka för att vara lite tjockare och kanske inte blandas naturligt. Kontakta oss för mer info om ljusa eller obefintliga hår.


Micro + Shading  är den perfekta kombinationen av både pulveriserade ögonbryn och 3D-hårliknande slag. Denna metod använder både manuella och maskintekniker för att skapa naturliga streck med en mjuk, pulverformig makeupfinish.

Ögonbrynstatuering Microblading, powderbrows
Ögonbrynstatuering 3D: Tjänster
bottom of page